Днес Слънцето ще бъде в съвпад с Уран. Този аспект се

...
Днес Слънцето ще бъде в съвпад с Уран. Този аспект се
Коментари Харесай

Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: ден на силни енергия, но и на опасности

Днес Слънцето ще бъде в съвпад с Уран.  Този аспект се случва един път в годината и носи доста сила, предпочитание за обновяване, нови хрумвания.

Слънцето е отговорно за нашите страсти, а Уран е планетата на злополуките, обратите и непредвидените възходи и падения. Това значи, че днешния ден може да ни изправи пред някои прочувствени проблеми. Седмицата стартира с ненадейно напрежение. Усилва се желанието за независимост, за смяна и превъзмогване на всичко открито, за рушене на правила.

Уран в съвпад със Слънцето е кадърен да извади на показ най-лошите страни от нашия темперамент, може да бъдем по-тревожни и да изпускаме нервите си. Днес бъдете извънредно деликатни във връзка с общуването си с хората. Не подтиквайте никого към разногласия и не отговаряйте на отрицателното с негативно.

Но днешния ден има и своите позитиви - той е креативен ден, ден на свободата, да свободното изложение. Субъждат се вътрешни демони, само че и вътрешната ни креативна сила. От вас зависи коя сила ще канализирате и употребявате.

При всички положения ние би трябвало да се стремим да забележим новите пътища и благоприятни условия, които се отварят пред нас, тъй като съвпадът на Слънце и Уран ще изисква тъкмо това - да позволим на себе си да излезем от личните си коловози и да открием по-лек, прелестен и размумен път.

Ето защо би трябвало да внимавате през този ден, с цел да премине той по-позитивно и леко:
 Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: какво да чакаме  Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: какво да чакаме  Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: какво да чакаме  Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: какво да чакаме
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР